mobileWEB versió mòbil
  entorn   Cal Macià es troba al peu del cingle de Malla i al costat de l’església de Sants Metges de l’Espunyola. Durant tot l’any es pot gaudir de la tranquil.litat i d’uns paisatges molts diferents depenent de l’època en què es vingui.
     
la casa
serveis
entorn
activitats
situació
condicions
calendari d'ocupació
galeria fotogràfica
preus - contacte - reserves
enllaços
e-mail
pàgina d'inici

 

A la tardor, els tons marrons i groguencs que ens proporciona la natura captiven l’ànima del qui ens ve a visitar, i més encara del qui desitja gaudir del joc de caçar i degustar els bolets de la zona. La primavera ens regala uns prats vestits de verd i estampats amb tota la varietat de flors silvestres que uns ulls humans puguin apreciar. A l’hivern, pots gaudir de la rosada i de la pau paisatgística de la neu que cobreix els cims. I per què no venir a l’estiu i deixar-se endur per la màgia d’un cel estrellat i d’aquella albada que ens refresca fins i tot els pensaments!!!

Cal Macià està ubicat en el municipi de L’Espunyola estès al peu dels cingles de Capolat, drenen el terme les rieres de l’Hospital i de Montclar i el torrent de l’Espunyola, afluent de la riera de Claret. Una gran part del terme és ocupat per bosc: pinedes, alzinars i rouredes. L’agricultura i la ramaderia són el principal recurs econòmic.
Al voltant de L’Espunyola tindreu pobles molt interessants per visitar i a uns deu minuts arribareu a la ciutat de Berga.
 
       
   
logo_CAL_MACIA
  CAL MACIÀ (Roser Serra Llaugi) - NIF: 39301362-C - Casa Cal Pinsa - 08614 L'Espunyola (Berguedà / Barcelona)
Tel: 639 23 29 82 - E-mail: infocalmacia@gmail.com - privacitat de dades
Disseny Web: DISSENY GRÀFIC LILLET